Periaatteemme on toimia aina vastuullisesti, lainmukaisesti ja yrityksemme eettisten arvojen mukaisesti. Jos havaitset epäselvyyksiä toiminnassamme, haluamme tietää niistä.

Henkilöstömme ja sidosryhmämme voivat ilmoittaa luottamuksellisesti havaitsemistaan väärinkäytöksistä ilmoituskanavaamme.  Jos sinulla on perusteltu syy epäillä, että toiminnassamme on tapahtunut rikkomuksia, väärinkäytöksiä tai muuta toimintaa, joka on ristiriidassa yrityksemme arvojen kanssa, tee tästä ilmoitus.

 

Ilmoituksen tekeminen ja käsittely

Jos olet työntekijä, suosittelemme keskustelemaan ensin esihenkilösi tai yrityksessämme vastuussa olevan henkilön kanssa. Mikäli et halua ottaa yhteyttä näihin henkilöihin, voit käyttää ilmoituskanavaa. Käsittelemme myös nimettömät ilmoitukset. Huomioithan että ilman yhteystietojasi, meidän voi olla mahdotonta selvittää väärinkäytöstä.

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti Takana Oy:n ilmoitustenkäsittelyohjeen mukaan.  Ilmoittajan, ilmoituksen kohteen ja mahdollisesti ilmoituksessa mainittujen muiden osapuolten yksityisyyttä suojellaan kaikissa käsittelyvaiheissa.

Vain valtuutetuilla yrityksemme tähän tarkoitukseen nimetyillä työntekijöillä on pääsy ilmoituksen tietoihin, emmekä luovuta henkilöllisyystietojasi ulkopuolisille ilman suostumustasi. Selvityksessä saatetaan tarvittaessa hyödyntää myös muita asiantuntijoita.

Jos jätät yhteystietosi, valtuutetut henkilöt voivat pyytää sinulta lisätietoja ilmoituksesta. Tässä tapauksessa myös vastaamme sinulle ilmoituksen saatuamme ja ilmoitamme viimeistään kolmen kuukauden kuluessa käsittelyn lopputuloksesta.

Ilmoituksen voi tehdä osoitteeseen whistleblow@takana.fi

Ilmoitukseen ei tule sisällyttää arkaluonteisia henkilötietoja, elleivät ne ole välttämättömiä ilmoituksen kuvailun ja sen käsittelyn kannalta.