Autamme matkustamiseen liittyvien turvallisuus- ja riskienhallintaratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarvittaessa laadimme kanssanne matkustamiseen liittyvätorganisaation yleiset toimintaperiaatteet eli politiikat,varautumissuunnitelmat, sekä tarkemmat toimintasuunnitelmat avainhenkilöiden matkustamisen järjestelyistä. Käytössämme on pitkän kokemuksemme lisäksi digitaalisia työkaluja, jotka mahdollistavat muun muassa matkustussuunnitelmien ja –toteuman reaaliaikaisen tarkastelun.

Tarvittaessa Takanan osaava henkilöstö voi lentää matkakohteeseen ennen seurueen saapumista, varmistaakseen järjestelyiden turvallisuuden, sekä sujuvuuden. Koronaviruksen muuttamassa maailmassa asiakkaat voivat myös ulkoistaa matkustamiseen liittyvät riskit Takanan oman tiimin toteutettavaksi, jolloin asiakkaan oman henkilöstön ei tarvitse matkustaa.

Henkilöstöllämme on laajaa turvallisuusalan toimialakokemusta yli 40 maasta. Olemme vastanneet diplomaattien turvallisuudesta monikulttuurisissa ympäristöissä, toimineet valtiollisten ja kaupallisten toimijoiden sekä avustusjärjestöjen kanssa ympäri maailmaa​.

Ota yhteyttä

  • Kuvaa tarvettasi muutamalla sanalla, olemme sinuun pian yhteydessä.