Kun maailmanlaajuinen toiminta ja matkustaminen on yrityksessänne tai organisaatiossanne arkea, on matkustamiseen liittyvien turvallisuusasioiden ulkoistaminen varteenotettava vaihtoehto. Se säästää resursseja ja tarjoaa teille paremman rauhan keskittyä omaan ydinosaamiseenne.

Tarjoamme käyttöönne turvallisuusosaamista, jossa yhdistyy monipuolinen kokemus, ratkaisukeskeisyys sekä jatkuva halu kehittää ja kehittyä. Palvelumme voidaan räätälöidä teidän tarpeiden mukaisesti. Laajimmillaan koko matkustusriskienhallintaprosessin toteuttaminen voidaan ulkoistaa meidän johdettavaksi, joka kattaa kaiken mitä tapahtuu ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen. Tarvittaessa olemme niin matkustajan kuin organisaation käytettävissä 24/7. Ylläpidämme ja luomme reaaliaikaista matkustamisen tilannekuvaa, tarjoamme käyttöönne tekniset ratkaisut organisaation ja matkustajan tueksi, sekä autamme suunnittelemaa ja toteuttamaan tarvittavat matkakohtaiset erityisjärjestelyt, jonka ansiosta matkustamiseen liittyvät riskit pysyvät hallinnassa.

Tarjoamme siis paljon enemmän kuin vain tunteen turvallisuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden pitää huolta tärkeimmästä pääomastanne – henkilöstöstä.

Palvelun keskeiset hyödyt

  • Tuomme selkeyttä matkustusturvallisuuden hallintaan.
  • Reaaliaikaisen tilannekuvan avulla tiedätte missä henkilöstönne matkustaa..
  • Matkustamisen osalta työnantajan yleinen huolehtimisvelvollisuus täyttyy.
  • Matkustusturvallisuus ei sido omia resurssejanne, vaan voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne.