Supercellin ja Takanan mutkaton yhteistyö syntyy lujasta luottamuksesta

Se osaaminen mitä Takanalla on, niin en ole edes ihan varma keneltä vastaavaa löytyisi, ja ehkä ei täysin löydykään. Tiedän kyllä kenelle soittaa, jos tarvitsen järjestyksenvalvojan ovelle, mutta tässä on kyse niin paljon muustakin, kertoo Supercellin tapahtumatuottaja Henna Nieminen.

Supercellin ja Takanan tiet kohtasivat muutaman mutkan kautta jo ennen Takanan virallista perustamista, kun Takanan perustajakaksikko tuotti Supercellille turvallisuuspalveluita. Supercellillä koettiinkin luontevana jatkaa yhteistyötä vastaperustetun Takanan kanssa. Takana on ollut mukana turvallisuuskoordinoimassa Supercellin ulkomaan pelitapahtumia, kuten Clash Royalen MM-turnausta Lontoossa ja Tokiossa. Sen lisäksi Takana on vastannut vieraiden turvallisuudesta muun muassa Supercellin henkilöstömatkoilla ja yrityksen muissa sisäisissä tapahtumissa.

Minkälaista Takanan kanssa on työskennellä?

Supercellin tapahtumissa Takana tuottaa tapahtumapaikasta laaja-alaisen turvakartoituksen ja tekee tiivistä yhteistyötä tapahtumapaikan turvallisuudesta vastaavien kanssa. Myös Takanan monipuolisuus ja palveluasenne keräävät Supercellin tapauksessa kiitosta, sillä toimeen tartutaan omaa toimenkuvaa lokeroimatta.

Takana on luotettava kumppani. Laatu on todella hyvää, koska se on perusteellista. Tietotaito ja joustavuus työtehtävissä erottavat Takanan muista toimijoista. He eivät vain seiso ovella, vaan jos esimerkiksi lunta tuiskuaa, niin he ottavat oma-aloitteisesti harjan käteen ja putsaavat lunta pois. Auttavat tarvittaessa vaikka roudaamaan ja tarttuvat aktiivisesti muihinkin töihin, kuin mitä se oma tontti ehkä sillä hetkellä edellyttää.

Luja luottamus hitsaa yhdessä tekemisen mutkattomaksi

Turvallisuus on luonnollisesti iso osa tapahtumaa ja sen onnistumista, ja siksi Takanan tuottamilla palveluilla onkin Supercellin kaltaiselle toimijalle iso merkitys. Nieminen pitää tärkeänä luotettavaa kumppania, jolle voi ulkoistaa sellaisen osa-alueen, joka ei ole omaa ydinosaamista: Tuotannot ovat usein niin valtavia kokonaisuuksia, ettei kenelläkään riitä omat rahkeet hoitamaan kaikkea.

Pitkään Takanan kanssa yhdessä erilaisia projekteja tehneenä Nieminen kokee, että Takanan kanssa on löytynyt luja luottamussuhde ja syvä ymmärrys niin, että kaikkea ei tarvitse erikseen selittää. Yhteistyö on hitsautunut mutkattomaksi.

Kauhein ajatus olisi se, jos he joutuisivat jostain syystä tarjoamaan meille “ei oota” ja meidän pitäisi tehdä näitä juttuja jonkun muun kanssa. On todella kullanarvoista, että löytyy tällainen kumppani, johon voi luottaa, Nieminen päättää.