Yhteinen mindset yhdistää kun Tapaus ja Takana vievät tapahtumia isolla sydämellä yhdessä maaliin

Tapaus on kohta 10-vuotias, Pohjoismaiden suurin tapahtuma-alan yritys. Tapaukselle Takana on tullut tutuksi jo ennen sen perustamista, kun Takanan perustajakaksikko tuotti turvallisuuspalveluita Tapauksen ulkomaan tapahtumiin. Hyvän yhteistyön tuloksena Tapaukselle olikin hyvin luonnollista aloittaa yhteistyö vuonna 2018 perustetun Takanan kanssa.

Oman alansa huippuosaajat apuna

Turvallisuuspalveluita, riskien hallintaa, koronatoimien strategian suunnittelua ja johtamista; siinä otanta palveluista, joita Takana Tapaukselle tuottaa.

Hyvänä esimerkkinä Tapauksen projektijohtaja Antti Kihlström kertoo, että viimeisen 1,5 vuoden aikana Tapaus ja Takana ovat tehneet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokin koronavarautumisen suunnittelun ja johtamisen parissa.

Takanan Juhanin kanssa vastasimme sen noin 500 miljoonan euron hankkeen ja rakennustyömaan koronaturvallisesta suunnittelusta ja johtamisesta, jotta projekti saatiin vietyä läpi koronatilanteesta huolimatta.

Tapaus käyttää järjestämissään tapahtumissa paljon eri alojen huippuosaajia, joten Takanan kaltaisilla toimijoilla ja Takanalla itsellään on iso merkitys tapahtuma-alalla.

Me Tapauksella olemme hyvin riippuvaisia toimittajiemme huippusuorituksista, oli kyse sitten turvallisuuspalveluista, tekniikasta tai vaikka catering-alan toimijasta, Kihlström linjaa.

Samanlainen ajatusmaailma yhdistää

Kihlström kertoo, että Takanan yrittäjähenkisyys on yksi suurimmista tekijöistä, joka yhteistyössä puhuttelee. Asiakkaalle lisäarvon tuottaminen on molemmilla yrityksillä keskiössä ja siksikin yhteistyö Takanan kanssa sujuu niin mallikkaasti.

Asiat, joihin me yhdessä tartumme viedään tosi isolla sydämellä maaliin. Sen vuoksi Takana on ollut niin tärkeä kumppani meille. Heidän tapansa palvella asiakasta on hyvin samanlainen kuin meillä. Takanan kanssa voi aina luottaa siihen, että se ekstramaili löytyy, kun sitä tarvitaan.

Vuolaista kiitoksista on vaikeaa olla vetämättä johtopäätöstä, että yhteistyö jatkuu hedelmällisenä jatkossakin, mutta annetaan Kihlströmin kuitenkin itse maalailla kuvat tulevaisuudesta:

Toivon, että pääsemme tekemään paljon sitä meidän perusduunia. Sen lisäksi toivon, että tulee lisää tällaisia Nesteen kaltaisia projekteja, joissa pääsemme tekemään asioita ensimmäistä kertaa ja kohtaamaan täysin uudenlaisia haasteita yhdessä. Jotenkin on sellainen olo, että tartutaan me yhdessä Takanan kanssa mihin projektiin tahansa, niin se tulee menemään hienosti.