Ajantasainen ja luotettava tieto on organisaatioiden toiminnan jatkuvuuden ja jatkuvan kehittymisen edellytys. Tiedonhankinta palvelumme on skaalattavissa kaiken kokoisille organisaatioille heidän tarpeidensa mukaan. Palveluilla parannetaan organisaation tietoisuutta toimintaympäristöstä, jonka avulla tuetaan oikeasuuntaista päätöksentekoa vaikeissakin tilanteissa.

Tiedonhankinnassa käytetään laajan kansainvälisen verkoston lisäksi mm. avoimia lähteitä, kohdekäyntejä, sekä henkilöhaastattelun keinoja. Tiedonhankinta voi olla viranomaisvaatimusten selvittäminen tapahtumaan, organisaation toiminnan siirtämiseen korkeanriskin kohdemaahan tai alihankinta ketjun tarkastamista.

Esimerkiksi liiketoiminnan laajentaminen ulkomaille voi vaatia kohtuuttomasti sisäisiä resursseja ja ponnisteluja yrityksen ydinosaamisen ulkopuolelle. Kohdemaan lainsäädännön, terveydellisten riskien, kulttuurin ja käytänteiden tunteminen voi tuntua haastavalta. Takana tuottaa yhdessä emoyhtiönsä Forset Group Oy:n avulla yrityksellesi työkalut, jotka mahdollistavat tiedolla johtamisen ja päätöksenteon.

Ota yhteyttä

  • Kuvaa tarvettasi muutamalla sanalla, olemme sinuun pian yhteydessä.